check
Startups are invited to meet the management team of Direct Insurance on September 18 | The Hebrew University Fintech Center

Date:
Wed, 18/09/201912:30-14:00
Location:
הר הצופים ירושלים

מרכז הפינטק ע"ש סימה ושלמה גרשון שבאוניברסיטה העברית וחברת ביטוח ישיר מזמינים סטארטאפים בתחום האינשורטק למפגש עם הנהלת ביטוח ישיר. מטרת המפגש היא לקדם חברות סטאראפ על ידי אינטראקציה ישירה עם הנהלת חברת ביטוח מובילה בחתירה לחדשנות.

המפגש יכלול הצגת החברות להנהלת ביטוח ישיר על מנת לקבל משוב וליצור הזדמנויות עסקיות. מעבר לכך יאפשר המפגש עם הנהלת ביטוח ישיר לחברות האינשורטק ללמוד ממקור ראשון על הזדמנויות ואתגרים בעבודה עם חברות ביטוח, בחינת המודלים העסקיים שלהם וזיהוי מגמות בעולם הביטוח על מנת לסייע להם בבניית החברה.

המפגש יתקיים ביום רביעי ה-2019.9.18 בין השעות 12:00 - 14:00 בקמפוס הר הצופים בירושלים ויהווה קדימון לכנס בנושא.

הרשמה למפגש הסטארטאפים

מידע על הכנס והרשמה.