check
Fintech Regulation – A Gateway to Modern Finance | The Hebrew University Fintech Center

Fintech Regulation – A Gateway to Modern Finance

Date:
Sun, 17/03/201914:00-19:00

מרכז הפינטק ע"ש סימה ושלמה גרשון שבאוניברסיטה העברית

מזמינכם להשתתף בכנס בנושא

"רגולציה בפינטק - השער לחדשנות בעולם הפיננסי"

Regulation Conference Agenda

Agenda Misc

הכנס יתקיים ביום ראשון ה 17.03.2019 בין השעות 14:00 ל19:00 בקמפוס הר הצופים בירושלים בהשתתפות נציגים מהפיקוח על הבנקים, רשות שוק ההון, הרשות לאיסור הלבנת הון, הרשות לניירות ערך, איתן אבריאל מייסד ועורך ראשי של עיתון דה מרקר, פרופסור רוג'ר שטיין מ-NYU, פרופסור דניאל שידלובסקי מ-HARVARD.

הכנס מיועד לגופים פיננסיים, לאנשי מקצועי מתחום הרגולציה הפיננסית, חברות סטארטאפ בתחום הפינטק, משרדי רו"ח ועורכי דין מהתחום.

הנושאים שידונו בכנס כוללים בנקאות פתוחה, היבטי רישוי של שירותים פיננסיים מוסדרים, נגישות לשירותים פיננסיים בארץ ובחו"ל, ארנקים דיגיטליים, Robo-Advising, הגנה על הפרטיות, התייחסות רגולטורית לשימוש בבינה מלאכותית, הקשר שבין איסור הלבנת הון למלחמה בטרור, והאם בלוקצ'יין וטכנולוגיות אחרות יכולים לייצר תחליף לרגולציה מסורתית.

את הכנס מארגנים פרופ' דודי גרשון, עו"ד יואל בריס (היועץ המשפטי של משרד האוצר לשעבר) ואופירה אליאב מנהלת מרכז הפינטק.

Fintech Regulation

להרשמה