Career in High-tech for non programmers

להקלטות מהכנס יש לגלול למטה

career 4

הקלטות מהכנס

חלק ראשון - פאנל דוברים

חלק שני - מרצה אורחת מיטל מגיד

תמצית מצגת של מיטל מגיד

דוברי הכנס

רועי קונקי: סמנכ"ל משאבי אנוש, Bluevine

בעל תואר ראשון במדעי ההתנהגות (אוניברסיטת אריאל), ותואר שני בסוציולוגיה ארגונית (האוניברסיטה העברית). רועי בילה את 14 השנים האחרונות במגוון תפקידים ובמגוון תעשיות (שבבים, IT, Adtech, Fintech) וחברות גלובליות כמו: Intel, Servicenow, Tyco, AppsFlyer. במהלך הקריירה, הוביל צוותי HR גלובליים, במגוון רחב של מדינות באירופה (צרפת, אנגליה, גרמניה, הולנד), בדרום אמריקה (ארגנטינה, ברזיל ומקסיקו) וכמובן בישראל ובארה״ב. כיום רועי מנהל את פעילות משאבי אנוש של בלוויין ישראל ושל ארגון הטכנולוגיה העולמי של בלוויין הפועל מארה״ב, ישראל והודו.

צורית גולן: סמנכ"לית משאבי אנוש, Pentera

סמנכ"לית משאבי אנוש בחברת פנטרה. למעלה מ 25 שנים בתפקידי משאבי אנוש בחברות היי טק גלובליות, ב10 שנים אחרונות חברת הנהלה ומובילה מדיניות ואסטרטגיית משאבי אנוש, כולל שימור עובדים, גיוס, מיזוגים ורכישות ועוד. פנטרה - חברת סייבר (הגנתי), יוניקורן, למעלה מ 350 עובדים בכל העולם.

מור בסון-תורן: מנהלת גיוס אינטואיט ישראל

בוגרת תואר שני בהתנהגות ארגונית מטעם אוניברסיטת תל אביב, עובדת בתחום הגיוס כבר למעלה מעשור. התחלתי את דרכי כמגייסת בפירמת רואי החשבון ey, באינטואיט כבר 6.5 שנים. מובילה את צוות ותחום הגיוס בישראלי. Intuit היא חברת פינטק גלובאלית המאפשרת לכ-100 מיליון לקוחותיה, בעלי עסקים קטנים ובינוניים, לנהל את חייהם הפיננסים באופן שחוסך להם כסף וזמן רב ועוזר להם לשגשג.

יפעת דורון נעים: מנהלת משאבי אנוש Thetaray

מעל 20 שנות ניסיון בתחום ה-  HR  והגיוס   בחברות הייטק (כולל פינטק). החל מחברות SU  ועד קורפורייטים. HRBP, בתטאריי , ב- 5 השנים האחרונות – מלווה מנהלים ועובדים במחלקות שונות. לפני כן עבדתי בחברת  ביוקץ'- חברת פינטק שלאחרונה השליטה בה נמכרה לפי שווי של 1.3 מיליארד דולר. תטאריי חברה גלובאלית, 200 עובדים בעולם, מתוכם כ- 100 בארץ. עוזרים לארגונים פיננסים (לרוב בנקים וחברות תשלומים) למצוא סימנים לפשיעות פיננסיות באמצעות תוכנה שמבוססת על  AI.

עדי בן יוסף: מנהלת משאבי אנוש JVP

עדי בן יוסף, HR Business Partner ב-JVP ו-Margalit Startup City, מביאה איתה ניסיון בכל עולמות ה-HR ובתחום הגיוס בפרט. בשנתיים וחצי האחרונות ב-JVP - בתפקיד של מנהלת משאבי אנוש וכן עבודה עם חברות הפרוטפוליו של הקרן. לפני כן, 10 שנים כמנהלת משאבי אנוש בחברות ביוטכנולוגיה והנדסה - תפקידים שכללו נגיעה והשפעה על כל מחזור החיים של העובד.

מיטל מגיד: מלווה תעסוקתית ומרצה באקדמיה

מיטל היא יועצת אסטרטגית ובעלת חברת Magid Training & Consulting. היא עוסקת בייעוץ אסטרטגי ופיתוח עסקי למיזמים וחברות מובילות, מנחה סדנאות וסמינרים ניהוליים לצד ליווי מועמדים בהשתלבות בשוק התעסוקה ובפיתוח הקריירה וניהולה.

בעברה ניהלה מדור אסטרטגיה קמעונאית בהנהלה ראשית בבנק הפועלים ובהמשך הובילה הקמת יחידת חדשנות בקבוצת ישראכארט, להטמעת פתרונות טכנולוגיים חדשניים ויצירת שיתופי פעולה עם חברות פינטק. במקביל, מיטל מרצה בתכניות MBA בפקולטה לניהול בבן גוריון, באוניברסיטת רייכמן ובבר אילן, בקורסים בנושאי חדשנות, יזמות, אסטרטגיה ופיתוח עסקי, פינטק, ועוד. הרצאתה של מיטל מתמקדת בצמצום הפערים בין הידע שמקבלים הסטודנטים באקדמיה לבין הידע שנדרש בשוק התעסוקה.